Bram Vuylsteke & Maarten Bunkens, Notarissen te Riemst

 

Bram Vuylsteke & Maarten Bunkens

Notarissen te Riemst

Echtscheiden

Indien een echtscheiding werkelijk onvermijdelijk is geworden is het raadzaam dat alle partijen zich goed informeren. De wetgever biedt een waaier van mogelijkheden en richtlijnen waarbij de notaris een adviserende objectieve gids kan zijn.

In een notendop...

U gaat scheiden? Vast een moeilijke periode in uw leven. Maar toch hoeft u niet noodzakelijk een strijd voor de rechtbank te leveren om uw gelijk te halen. Want als een dialoog nog steeds mogelijk is tussen u en uw partner, kan u scheiden met onderlinge toestemming.

Lukt het niet om in onderlinge toestemming uit de echt te scheiden dan is de onherstelbare ontwrichting van het huwelijk nog de enige grond van scheiding. Lees meer.

Naast een nauwkeurige boedelbeschrijving kan een regelingsakte misverstanden voorkomen. Zo is alles duidelijk voor alle partijenLees meer.

Online scheiden? Scheiden doe je best niet eventjes tussendoor en al zeker niet via het internet! Er valt best wat te regelen indien de regeling duurzaam wil zijn. De notaris kan u hier van dienst zijn. Lees meer.